Meny Stäng

Hallmöbler

Olika typer av hallmöbler
Det kan vara svårt att få det riktigt fint inrett i en hall eftersom de ofta har väldigt liten yta. Samtidigt är det en del av hemmet som slits snabbt då man går in direkt i hallen med smutsiga skor och regnvåta kläder. För att göra hallen så trivsam som möjligt kan man inreda med billiga hallmöbler som på samma gång ger ett ombonat och stilrent intryck. Här kommer några tips på de olika hallmöbler som finns att välja mellan:

Hallbyråer

En byrå i hallen är den perfekta möbeln för att förvara alla mindre klädesplagg, särskilt under vintern när man har många mössor, vantar och halsdukar att hålla reda på. Satsa på en byrå med många lådor så att du lätt kan organisera alla olika familjemedlemmars kläder och accessoarer. Ovanpå byrån kan du ställa mindre lådor eller korgar med saker som behöver vara mer lättillgängliga. De kan samtidigt fungera som dekoration där du kan satsa på lådor i snygga färger som kompletterar övriga detaljer i hallen. Du kan också använda dig av till exempel flätade träkorgar som ger ett mer genuint och ombonat intryck.

Köp hallmöbler online:

Bra priser
Billiga hallmöbler
 • Hallmöbler
 • Trendrum har ett stort sortiment av hallmöbler till mycket bra priser.

  Öppet köp 14 dagar
  Fraktfritt över 999 kr
  Snabb leverans
 • Beställ online:
Design
Snygga hallmöbler
 • Stilren design
 • ConfidentLiving har ett noga utvalt sortiment av designmöbler för hallen.

  Snabba leveranser
  Fri frakt över 150 kr
  Nordens största möbelsortiment
 • Beställ online:

Garderober

Om du får plats med en eller flera garderober i hallen så är detta den ultimata förvaringsmöbeln, eftersom du kan hänga in en hel del ytterplagg på galgar i garderoben och även ha lådor stående på en övre hylla samt skor nederst i hallmöbeln. En garderob döljer också alla dina kläder så att de slipper hänga framme, vilket ger ett mer harmoniskt intryck och ger dig möjlighet att skapa en hall som känns lyxigare och mer genomtänkt. Utanpå garderobsdörren kan du också sätta fast en spegel så att du kan ta en titt på hur du ser ut i sista stund innan du beger dig iväg hemifrån. Mer tips hittar du på garderober.nu´s hemsida.

hallmöbler

Bänkar

Det kan vara skönt att sätta sig ned en stund på en bänk när man precis kommit hem efter en lång dag, och det är också bekvämt med en bänk i hallen när man ska snöra på sig skorna. Det finns många olika bänkar som också fungerar som hallmöbler, och allra bäst är de med förvaring undertill så att du inte missar att utnyttja något utrymme i din hall. Ovanpå hallbänken kan du lägga fina kuddar som matchar den övriga inredningen i hemmet.

Klädhängare

Klädhängare finns i många olika storlekar, och kan bestå av allt ifrån enkla krokar till större så kallade tamburmajorer, herrbetjänt eller klädhästar. Med utgångspunkt ifrån hur stor din hall är kan du köpa en klädhängare som passar in med de övriga möblerna, och det som är praktiskt med denna typ av hallmöbel är att dina kläder finns lätt tillgängliga och du inte behöver leta efter din jacka eller kappa i någon garderob.

Förutom de typiska hallmöblerna (besök även hallmöbler.net) ovan kan du också snygga till din hall med unika detaljer såsom mattor, tavlor, prydnader och andra typer av dekorationer. Välj gärna starkare färger på dessa detaljer så att din hall blir mer personlig och unik. Du kan också lätt byta ut textiler som till exempel kuddar eller mattor efter säsong, så att du med jämna mellanrum får en ny och fräsch känsla i hallen.

Recension:

Hallmöbler
Betygsatt av: Herrbetjänten.se
Betyg: 4.4/5