Meny Stäng

Reclinerfåtölj

Det finns många sätt att förändra och förnya hemma, utan allt för stora ingrepp. Att byta ut någon gammal möbel kan göra att du får en helt ny känsla i rummet, och om du satsar på kvalitet kan du få en riktigt stor effekt. Lyxkänsla och kvalitet behöver inte alltid betyda stora kostnader. Om du byter ut en gammal och sliten fåtölj, till exempel, kan det vara bra att tänka lite längre än bara fåtölj. Varför inte föra in den verkliga känslan av lyx i vardagsrummet, och satsa på en reclinerfåtölj denna gång?

Köp en reclinerfåtölj online:

Bra priser
Billig reclinerfåtölj
  • Reclinerfåtölj
  • Trendrum har ett stort sortiment av reclinerfåtöljer till mycket bra priser.

    Öppet köp 14 dagar
    Fraktfritt över 999 kr
    Snabb leverans
  • Beställ online:

Reclinerfåtöljer är de ställbara fåtöljer som säljs mest i hela världen, och hela möbeln formligen skriker komfort. Vill du ha högsta möjliga komfort när du sjunker ner i fåtöljen efter en stressig dag på jobbet, är en reclinerfåtölj det självklara valet. Du bestämmer själv hur mycket du vill luta dig tillbaka, och med ställbart fotstöd och nackstöd kan du få exakt den sittställning som känns skönast för dig.

Ofta finns det också en gungfunktion som får dig att helt koppla av. Vill du inte gunga går det att låsa funktionen, och fåtöljen blir då ”bara” en alldeles vanlig, men extremt bekväm fåtölj. För maximal flexibilitet väljer du en snurrbar reclinerfåtölj, men det är naturligtvis inget måste.

Uppnå maximal komfort i en reclinerfåtölj

Det finns naturligtvis också andra fåtöljer som du kan sitta skönt i. Men med en reclinerfåtölj får du maximal komfort, och du bestämmer helt själv hur du vill sitta. Du bestämmer lutningen, om det ska fällas ut fot- och nackstöd och om du vill ha ett skönt gung i stolen. Det finns inte andra fåtöljer som har så många olika funktioner, och som är så flexibla att det känns som om de helt och hållet anpassar sig efter din kropp.

slappna av med en recliner

Man skulle kunna jämföra en reclinerfåtölj med en flygstol, som du också kan fälla bakåt samtidigt som ett fotstöd fälls fram. Det är just detta som avses med reclinerfunktion. Men, många av reclinerfåtöljerna har alltså också fler funktioner, som ger optimal komfort, oavsett om det gäller för en kväll framför tv:n, en lugn stund med en god bok eller helt enkelt en stund för total avkoppling.

Ny eller gammal design?

Kanske har du sett bilder på reclinerfåtöljer, och inte direkt fallit för designen. Ska sanningen fram så har kanske inte allt fokus lagts på design på de tidiga modellerna. Många äldre reclinerfåtöljer har ett lite klumpigt utseende, och passar därför inte in i alla hem. Men, som med alla andra produkter går utvecklingen framåt, och allteftersom efterfrågan ökar kommer också fler modeller och utföranden. Och för att tillgodose kundernas önskemål läggs större vikt vid designen.

Idag kan du hitta ett stort utbud av reclinerfåtöljer, och det finns både nättare och tyngre stolar. De kommer i många olika klädslar, och du kan välja från ett brett spektrum av färger. Det går numera, med andra ord, att hitta reclinerfåtöljer som passar in oavsett smak och inredningsstil. I länder som Frankrike och USA har reclinerfåtöljer funnits länge, och nu blir det också allt lättare för oss, i Sverige, att köpa både snygga och superbekväma fåtöljer.

Recension:

Reclinerfåtölj
Betygsatt av: Herrbetjänten.se
Betyg: 4.5/5