Meny Stäng

Skoskåp

De flesta som är kläd- och skointresserade drömmer nog om en alldeles egen klädkammare. Du som har turen att ha en klädkammare, eller walk-in closet, förvarar säkert också en del av dina skor där. För att underlätta förvaringen kan du satsa på att köpa ett eller flera skoskåp som möjliggör lätt åtkomst till skorna samtidigt som de inte behöver stå öppet och samla damm när du inte använder dem.

Fördelar med skoskåp i klädkammaren

Förutom att ett skoskåp hjälper dig att organisera bättre bland dina skor, så kan det också
skydda skorna mot damm och annan yttre påverkan. Särskilt om du äger många skor så kan det vara praktiskt att förvara dem i ett eller flera skoskåp för att lätt hitta rätt par.

Köp ett skoskåp online:

Bra priser
Billiga skoskåp
 • Skoskåp
 • Trendrum har ett stort sortiment av skoskåp till mycket bra priser.

  Öppet köp 14 dagar
  Fraktfritt över 999 kr
  Snabb leverans
 • Beställ online:
Design
Snygga skoskåp
 • Stilren design
 • ConfidentLiving har ett noga utvalt sortiment av skoskåp och designmöbler.

  Snabba leveranser
  Fri frakt över 150 kr
  Nordens största möbelsortiment
 • Beställ online:

Ett skoskåp kan också vara en snygg extra detalj i klädkammaren som du även kan anpassa till utseendet på de övriga möblerna. Byt ut orginalhandtagen på lådorna till eleganta guldhantag eller måla om skåpet i en snygg accentfärg. På så får sätt genast hela klädkammaren ett lyft och det blir extra kul att välja skor på morgonen.

Om du vill ha bättre koll på vilka skor som finns i respektive låda kan du också fotografera varje par och sätta upp bilden i en snygg liten ram utanpå lådorna. Då kan du genast hitta rätt par skor varje morgon och din klädkammare blir lite extra trendig på samma gång.

Skoskåp

Här kan du köpa skoskåp till klädkammaren

Skoskåp av enklare modeller kan man hitta i nästan alla möbelaffärer. Så om du inte är så noga med hur skoskåpet ska se ut är det enklast att du beger dig till någon av möbelkedjorna såsom IKEA, Jysk eller Mio. Detta gäller också om du vill ha ett så enkelt skoskåp som möjligt för att kunna förändra det själv med färg, nya handtag eller andra trendiga detaljer.

Om du istället vill ha ett mer unikt klädskåp så kan du besöka någon av alla möbelaffärer som fokuserar på designermöbler. Även om det inte finns så många skoskåp i de högre prisklasserna så finns det ändå chans att du hittar något som passar ifall du har tid att besöka flera olika möbelaffärer.

Du kan också göra en sökning efter skoskåp på nätet, för att få tillgång till ett större utbud. Men när du handlar online måste du oftast betala frakt för att få varan hemskickad, och eftersom ett skoskåp ändå väger en del så kan fraktkostnaden bli ganska hög. På grund av detta är det ändå bäst att köpa ett skoskåp i en fysisk butik, där du också kan se om kvaliteten på skåpet uppfyller dina krav och få direkt hjälp från personalen om du skulle ha några frågor.

Att skaffa ett skoskåp för att förvara dina skor i klädkammaren är en mycket bra lösning för dig som äger många par skor. Samtidigt som skorna blir lättare att hitta så ger ett snyggt skoskåp också en extra lyxig känsla i klädkammaren och gör det roligare att välja skor på morgonen. Du kan också fixa till ditt skoskåp själv med till exempel nya handtag eller foton på skorna utanpå lådorna, så att det passar ännu bättre i just din klädkammare. Komplettera gärna med ett skoställ.

Recension:

Skoskåp
Betygsatt av: Herrbetjänten.se
Betyg: 4.6/5