Meny Stäng

Skoställ

För alla skoälskare är den förvaringslösning som är bäst för att organisera skorna helt klart skostället. Med hjälp av ett detta ställ får man nämligen en särskild plats för vartenda par skor. Detta gör att varje skopar lättare att hitta. Dessutom skyddas skorna mot damm och annat i ett skoställ. Är du rädd om dina skor eller känner att de är en enda röra just nu är därför ett ställ förmodligen en mycket bra investering för dig.

Köp ett skoställ online:

Bra priser
Billiga skoställ
 • Skoställ
 • Trendrum har ett stort sortiment av skoställ till mycket bra priser.

  Öppet köp 14 dagar
  Fraktfritt över 999 kr
  Snabb leverans
 • Beställ online:
Design
Snygga skoställ
 • Stilren design
 • ConfidentLiving har ett noga utvalt sortiment av skoställ och designmöbler.

  Snabba leveranser
  Fri frakt över 150 kr
  Nordens största möbelsortiment
 • Beställ online:

Skoställ kan köpas hos många olika återförsäljare, från möbelvaruhus till byggvaruhus och i nätbutiker, kolla in skoställ.se, men för att man ska lyckas välja det skoställ som passar de egna behoven allra bäst finns det flera saker att tänka på, bland annat:

Att titta noga på antalet skor som ryms i skostället

Och hur väl denna siffra överensstämmer med det antal skor man har. Att ställa in fler skopar än vad som rekommenderas i ett skoställ är nämligen inte en bra ide, då detta kan göra att paren pressas ihop för mycket, så vi rekommenderar alltid att man håller sig till rekommendationerna man får av tillverkaren av skostället.

Vet man med sig att man ständigt köper nya skopar är det även bra att ha detta med i beräkningarna och välja ett skoställ där ytterligare några par skor, utöver de man har idag, får plats.

Vilka sorts skor som ryms i skostället?

Mindre skor ryms ofta i de flesta skoställ, men när det gäller högklackade skor med väldigt höga klackar eller stövlar exempelvis, kan det vara så att alla skoställ inte är lämpliga. Därför gäller det även att titta lite på vilka sorters skor man faktiskt har innan köp. Det finns nämligen ställ som är särskilt avsedda för större och mer otympliga skor, och dessa är givetvis då ett bättre val.

Skoställ

Att kolla upp hur mycket plats skostället tar upp

Förmodligen har du ju en plats i åtanke där du vill ställa ditt nya skoställ (och om du inte har det, rekommenderar vi att du väljer ut en, för detta kommer att göra ditt val mycket lättare!), så se till så att du vet exakt hur stor denna plats är, för att du inte ska komma hem med ett skoställ som är alldeles för stort. Med andra ord menar vi att det är vettigt att ta fram ett måttband för att ha exakta mått gällande detta.

Välj stilen på skostället med omsorg

Åtminstone om du inte avser att gömma undan det i ett skoskåp eller liknande, utan vill ha det stående på en plats i hemmet där det syns. Det finns skoställ att köpa i många olika stilar, och snyggast brukar det givetvis bli om man väljer en stil som är så lik den övriga inredningsstilen man har där hemma. Att välja även färg och material på skostället med omsorg rekommenderas också, för ett harmoniskt och genomtänkt intryck.

Har du inte riktigt plats för ett skoställ där hemma men vill ändå skaffa ett?

I så fall kan vi tipsa om att det finns olika platsbesparande varianter där ute. Som t.ex. skoställ som kan läggas under en säng, hängas över en dörr och så liknande. Bekanta dig därför gärna i så fall med dessa lite smartare varianter, så är chanserna att du trots detta kan skaffa ett skoställ goda!

Recension:

Skoställ
Betygsatt av: Herrbetjänten.se
Betyg: 4.6/5