Meny Stäng

Tamburmajor

Har du, som så många andra, problem med en rörig hall, där både kläder och prylar ligger slängda? Det går snabbt att fixa. Anställ en tamburmajor och få ordning i hallen. Tamburmajoren står där, till er tjänst, och tar hand om jackor och kappor, och andra ytterkläder, när du och dina gäster kommer innanför dörren. Det fina med tamburmajoren, till skillnad från en butler, är att han inte kräver någon lön. Han står där snällt, helg som vardag, och tar lika gärna hand om fina designkappan som arbetsjackan. Han gör inte skillnad på varken folk eller kläder, men han gör verkligen stor skillnad i hallen.

Köp en tamburmajor online:

Bra priser
Billiga skoställ
 • Tamburmajorer
 • Trendrum har ett stort sortiment av tamburmajorer till mycket bra priser.

  Öppet köp 14 dagar
  Fraktfritt över 999 kr
  Snabb leverans
 • Beställ online:
Design
Snygga skoställ
 • Stilren design
 • ConfidentLiving har ett noga utvalt sortiment av klädställ och designmöbler.

  Snabba leveranser
  Fri frakt över 150 kr
  Nordens största möbelsortiment
 • Beställ online:

Nu är ju inte tamburmajoren varken militär, eller ens mänsklig, som namnet kanske låter påskina. Han är helt enkelt en praktisk och funktionell klädhängare, som finner sin plats i varje hall. Det finns massor av modeller och utföranden, men gemensamt för alla tamburmajorer är att de är så smart designade att de ger maximal förvaring för ytterkläder, men tar minimal plats i hallen. Hallen förresten… Det är inte bara i hallen du kan ha nytta av en tamburmajor, och det är naturligtvis inte bara till ytterkläder den kan användas. I källaren, garaget, klädkammaren eller sovrummet – överallt där du kan behöva hänga av dig, eller hänga undan, några plagg, passar han in.

Det finns som sagt otaliga modeller av tamburmajorer, och de kommer också i olika material och färger. Oavsett smak och stil kan du alltid hitta en klädhängare som passar dig. Modellerna varierar, från enkla, avskalade tamburmajorer, med hängare för ytterkläderna längst upp, till majorer med hängare i flera nivåer, vilket kan vara praktiskt i barnfamiljen, men som också kan tjäna som hängare av vantar, mössor och andra småsaker.

Ett stort inredningsintresse

Det råder ett stort inredningsintresse i vårt land i dag, och med det stora intresset har också kreativiteten ökat. Att hitta nya användningsområden för saker som redan har sin plats har blivit en hobby för många. Här måste tamburmajoren vara en verklig guldgruva, eftersom den kan ges så många andra uppgifter än att bara stå på vakt i hallen.

tamburmajor

Sovrummet har redan nämnts som en bra arbetsplats för herr major, men det behöver inte nödvändigtvis vara kläder som han tar hand om. Kanske kan du få en bra upphängning för dina väskor och andra accessoarer så att du får en bra överblick, och har dem lätt tillgängliga.

I hobbyrummet eller ateljén kan tamburmajoren bli både en funktionell hängare och en del av en installation där du kan visa upp dina alster på ett smart sätt.

Eftersom det finns så många modeller att välja land, kan tamburmajoren också bli en vacker inredningsdetalj i sig. Både i hallen och på andra platser i hemmet kan den till och med bli pricken över i, och vara den detalj som ger det där lilla extra som vi ofta söker i vår inredning. En ganska oansenlig, men praktisk hallmöbel, kan faktiskt göra skillnad på flera sätt. Inte bara för att den ger mer ordning och reda, utan för att den också har valts med tanke på design.

Recension:

Tamburmajor
Betygsatt av: Herrbetjänten.se
Betyg: 4.3/5